atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 11.12.2017 18:01:02

TO PA BI BIL POSEL DESETLETJA! Real Madrid krenil v lov na enega najboljših nogometašev na svetu! Z njim bi bil NEZAUSTAVLJIV!

Reuters
Vse kaže, da bo Real Madrid pozimi na vsak način poskusil okrepiti svoje moštvo in se poskušal vrniti v boj za naslov španskega prvaka.

Madridčanom v tej sezoni stvari ne gredo po načrtih. Kraljevi klub ima v španskem prvenstvu velik točkovni zaostanek za svojim večnim rivalom Barcelono, ki znaša kar osem točk. Ni skrivnost, da Real igra precej skromno in da želi zato predsednik Florentino Perez na vsak način že pozimi okrepiti svoje moštvo. 

S prestopom v Real se povezuje številne odlične nogometaše, zdaj pa so angleški in španski mediji v javnost lansirali novico, da naj bi bil prvi izbor Pereza morda celo najboljši vezist na svetu - Belgijec Kevin De Bruyne. 

kevin de bruyne manchester city
Reuters
Svetlolasi 26-letni virtuoz naravnost blesti pri Manchester Cityju, pri Realu pa naj bi prav v njem videli idealno okrepitev. Po poročanju angleških medijev je ravno zato kraljevi klub že stopil v kontakt z agentom Belgijca, vseeno pa je pred Realom izjemno težka naloga. Trener Manchester Cityja Pep Guardiola namreč naravnost obožuje, De Bruyna pa s Cityjem veže tudi zelo trdna pogodba, tako da bo moral Real zares globoko seči v žep, če bo želel odličnega vezista speljati sinjemodrim ...

Članki iz rubrike