nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
11 11.12.2017 09:29:41

Vroč INCIDENT po angleškem derbiju: Mourinho je stopil v slačilnico CITYJA, pele so pesti, leteli so kartoni MLEKA, končalo pa se je s krvavo ...

Reuters
Vroči manchestrski derbi se ni končal po zadnjem sodnikovem žvižgu, temveč je imel tekma tudi tretji polčas v slačilnicah Old Trafforda.

Manchester City je z veliko in zelo pomembno zmago na gostovanju pri mestnih tekmecih naredil velik korak k osvojitvi angleškega prvenstva v velikem slogu. Čeprav je še prehitro govoriti o tem, da je tekmovanje že odločeno, pa se v tem trenutku zdi, da je 11 točk naskoka pred najbližjim zasledovalcem za tako odlično ekipo, kot je City, v tem trenutku prevelik zalogaj za tekmece. 

Pep Guardiola je v nedeljo pozno popoldne odčital lekcijo Joseju Mourinhu, ki se nikakor ni mogel sprijazniti s porazom svoje ekipe. Še več, angleški mediji danes poročajo o vse prej kot nedolžnem incidentu, ki se je pripetil med akterji obeh ekip. Vse skupaj naj bi se začelo, ko so nogometaši Cityja v slačilnicah Old Trafforda po mnenju Joseja Mourinha preveč bučno proslavljali zmago. 

Portgalski strateg je zato šel do njih, da bi jih umiril in utišal, toda zgolj predstavljate si lahko, na kakšen odziv je naletel. Soočil se je s Cityjevimi nogometaši, v glavni vlogi je bil vratar Ederson. Z Mourinhem sta kričala drug na drugega, kmalu so se Mourinhu pridružili tudi drugi nogometaši Uniteda in vse skupaj je ušlo nadzoru. Mourinha so zadeli s prazno plastenko ter polili z vodo ter mlekom, angleški mediji pa še poročajo o tem, da so želeli med sabo obračunati tudi nogometaši. Še najslabše jo je odnesel pomočnik Pepa Guardiole Mikel Arteta, ki je zaradi ureznine končal z okrvavljeno glavo.

Že po tekmi je Mourinho tarnal nad sodniki: "Imajo veliko sreče, mislim, da je bilo veliko odločitev dosojenih v njihovo korist. Lahko se pogovarjamo o nogometu, statistiki, posesti žoge, toda tako kot minulo sezono lahko govorimo o enajstmetrovki v odločilnih trenutkih."

Članki iz rubrike