testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
2 23.11.2017 15:12:50

Teorija zarote, KAZEN ali kaj tretjega!? Ernesto Valverde je razkril, zakaj je prvega zvezdnika Barcelone pustil na klopi!

Reuters
Veliki derbi predzadnjega, 5. kroga skupinskega dela lige prvakov med Juventusom in Barcelono je Lionel Messi presenetljivo začel na klopi za rezervne igralce.

V sredo zvečer je Ernesto Valverde poskrbel za veliko presenečenje s prvo postavo Barcelone, v kateri ni bilo Lionela Messija. Navijači so se nemudoma spraševali, kaj je narobe, saj Argentinec takšnih tekem ne izpušča, če pa jih, pa za to obstaja dober razlog - v večini primerov poškodba.

Argentinca je bilo nenavadno spremljati na klopi za rezervne igralce, najprej so se pojavile govorice o morebitni poškodbi, spet drugi so postregli s teorijo zarote, da se je Messi tam znašel, ker v tančico skrivnosti ostaja zavita njegova prihodnost pri katalonskem velikanu, Ernesto Valverde pa je po tekmi, ki se je končala brez golov, razkril, zakaj je Messi v igro vstopil v 56. minuti.

"Pustiti Lionela Messija na klopi je bilo res težka odločitev, toda v letošnji sezoni je veliko igral in že nekaj časa smo razmišljali o tem, da bi mu namenili počitek," je dodal trener Barcelone in utišal vsa namigovanja. 

Članki iz rubrike