Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 23.11.2017 11:31:46

FANTASTIČNO! Prizori, ob katerih se vam bo naježila koža: Srečanje Juventusove LEGENDE in zvezdnika Barcelone je NAJLEPŠE, kar nogomet ponuja!

Profimedia
Eno najlepših zgodb o nogometnem prijateljstvu sta v zadnjih tednih spisala Ivan Rakitić in Gianluigi Buffon.

Vse skupaj se je začelo po kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ko je Italija presenetljivo ostala brez mesta med najboljšimi reprezentancami sveta, in ko je svoje mesto med elito Gianluigiju Buffonu ponudil hrvaški vezist Ivan Rakitić

"Dragi Ivan. Nekako mi še gre v vratih, najmanj to sezono bo lahko odigral do konca. Toda v zvezni vrsti hrvaške reprezentance ... no, to pa bi bilo zame preveč. Se ti pa najlepše zahvaljujem, tvoje besede so najlepši dar, ki ga ne bom nikoli pozabil. Po tekmi te čaka moj dres," mu je pred tekmo med Juventusom in Barcelono v ligi prvakov sporočil legendarni italijanski vratar. 

Nogometni navdušenci so z zanimanjem spremljali njuno prvo srečanje iz oči po tej 'bratski romanci' in ni razočarala. Po remiju z 0:0 sta si Buffon in Rakitić takoj planila v objem. prizor, ki je trajal kar nekaj časa, je v hipu navdušil svet. "Bilo mi je v zadovoljstvo igrati proti tebi. Želim ti vse najboljše, veliko objemov," je po tekmi napisal Rakitić, tudi Buffon pa mu ni ostal dolžan z objavo na družabnih omrežjih: "Nocoj smo osvojili točko, toda pomembno točko. Vedno je užitek in čast igrati in spoznati velike prvake, kot je Rakitić."

Videoposnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike