Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.11.2017 13:41:53

Neymar spet PONOČEVAL in sprožil ŠOKANTEN odziv trenerja EMERYJA

Reuters
Poleti je PSG za Neymarja odštel rekordno odškodnino, toda to ni bil edini razlog, da so mediji poročali o njem.

Premor med sezonama je namreč med drugim izkoristil tudi za obisk številnih zabav, in to na različnih koncih sveta. Res je, da je Brazilec v dozdajšnjih 13 tekmah za Parižane zabil enajst golov in prispeval devet asistenc, prav tako pa je tudi res, da še naprej veselo ponočuje.

Noč s soboto na nedeljo, torej po zmagi s 4:1 proti Nantesu, je vnovič preživel zunaj, kar je znano tudi trenerju Unaiju Emeryju, saj se je na spletu pojavila Neymarjeva fotografija, ki je bila posneta pred enim izmed pariških nočnih klubov. Objavili so jo zaposleni v klubu, v katerem si je Neymar ogledal zasebni koncert, na katerem je nastopil ameriški rapper Tyga. Kaj pa strateg PSG-ja, ki je z Neymarjem že imel nekaj nesoglasij, meni o Brazilčevem početju. "Zunaj igrišča se lahko zabava s prijatelji. Na treningih je izjemen. Še vedno je mlad in povsem normalno je, da gre rad ven, vendar je zelo odgovoren," je povsem mirno povedal španski strokovnjak, in dodal: "Zelo pomembno je, da fantje zadržijo visoko raven pripravljenosti, a mlajši igralci morajo nekaj časa preživeti tudi s prijatelji. Neymar zelo dobro ve, da mora ob nedeljah počivati, kar je počel tudi konec prejšnjega tedna, zato se zelo dobro počuti. V ponedeljek je normalno treniral, danes pa bo pripravljen za nastop."

neymar1
Facebook
Nocoj PSG čaka dvoboj lige prvakov s Celticom, v katerem bi si Parižani že lahko zagotovili prvo mesto v skupini B. Po štirih nastopih imajo na vrhu lestvice s stoodstotnim izkupičkom tri točke prednosti pred Bayernom, Celtic zaostaja za devet, Anderlecht pa je še vedno na ničli.

Članki iz rubrike