Mobilna verzija
nu
nu

Priljubljeni hrvaški komentator Joško Jeličić PLJUNIL na hrvaško ligo, in SPET NAVDUŠIL!

SN

V zadnjem krogu hrvaškega prvenstva je Rijeka na svojem igrišču samo remizirala z Interjem, tako da je padla na četrto mesto, za vodilnim Dinamom pa zaostaja že velikih 14 točk.

Zagrebški velikan je na dobri poti, da naslov prvaka vrnejo v Maksimir, kjer so tokrat gostili mestnega tekmeca Lokomotivo, in ga premagali z 2:0. Tako imenovana podružnica Dinama je torej vnovič klonila proti največjemu hrvaškemu klubu.

Ko so v priljubljeni oddaji Stadion na hrvaški televiziji komentatorja Joška Jeličića vprašali za komentar srečanja, je nekdanji zvezdnik Hajduka in Dinama s svojim odzivom spet zablestel in požel veliko odobravanja. "V pogodbi, ki jo imam s Hrvaško televizijo, ne piše, da moram komentirati treninge ... Lokomotiva je že vrsto let v vrhu hrvaškega nogometa, doslej je premagala prav vsako ekipo, samo Dinama ne! Dinamo premagujejo vsi, razen Lokomotive, za pametnega je to dovolj," je povsem mirno in duhovito razložil Jeličić.

Ob tem je treba dodati, da sta se kluba doslej pomerila na 27 medsebojnih tekmah, 26 se jih je končalo z zmago Dinama ...