Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
0 21.11.2017 16:22:20

Tavecchio obtožen SPOLNEGA NADLEGOVANJA

Profimedia
Carla Tavecchia, ki je v ponedeljek odstopil z mesta predsednika italijanske nogometne zveze, je v pogovoru za dnevnik Corriere dela Sera nekdanja uslužbenka zveze obtožila spolnega nadlegovanja.

Ženska, ki ji je omenjeni časnik nadel psevdonim Mary, je opisala srečanje s Tavecchiom v njegovi pisarni zveze v Rimu. "Šla sem k njemu, da bi se pogovarjala o nogometu. Sploh mi ni dal časa, da bi ga vprašala, kako je. Samo pogledal me je in dejal: 'Izgledaš zelo dobro, vidim, da imaš aktivno spolno življenje. Pridi, naj se dotaknem tvojih prsi'. Sram me je bilo. Poskušala sem ga ustaviti, toda njegov edini odgovor je bil, naj zagrnem zavese," je povedala Mary.

Omenjena ženska je še povedala, da jo je Tavecchio nadlegoval dlje časa in je nato zapustila zvezo. Za to, da ga razkrije, se je odločila po tem, ko po njenem Tavecchio ni namignil, da bo zapustil nogomet.



"Ko mi je bilo jasno, da je Tavecchio poskušal prevzeti novo vlogo v nogometu, mogoče v amaterskem, nisem več dvomila. Čas je bil, da povem, kaj se je dogajalo," je dejala Mary.

Štiriinsedemdesetletni Tavecchio, ki je pred tem vodil amaterske lige, je kot predsednik italijanske zveze odstopil v ponedeljek, po tem, ko se Italiji ni uspelo prebiti na svetovno prvenstvo 2018 v Rusiji.

Članki iz rubrike