profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
13 21.11.2017 08:03:54

Veliki šok za navijače Milana! Grozi jim najhujši možni scenarij, odločitev o usodi italijanskega velikana pa je v rokah Aleksandra Čeferina!

Tit Košir
Italijanski Milan se je znašel ne v velikih, temveč v ogromnih težavah!

Že pred dnevi je zaokrožila zgodba o tem, da kitajski lastnik Milana Yonhong Li sploh ni, kdor pravi, da je in da gre skoraj zagotovo za velikega prevaranta. Li je sicer pred dvema letoma resda imel še podjetje, je to propadlo leta 2015, ko se je zapletlo v prevaro še z enim kitajskim podjetjem, od tedaj pa, kot je razkril sloviti New York Times, deluje kot nekakšen lažni poslovnež z lažnimi bančnimi garancijami. Tudi te, s katerimi je kupil Milan od Silvi Berlusconija za 750 milijonov evrov in s katerimi je pripeljal okrepitve z željo vrniti klub na italijanski ter evropski vrh, naj bi bile lažne.

bonucci milan
Profimedia

Kot da to ne bi bil dovolj velik šok za navijače Milana, ki so resno upali na začetek neke nove zgodbe, ki bi Milan vrnila na pota stare slave, jim zdaj grozi še ultimativno ponižanje. Znašli so se namreč v primežu Uefe, ki je na rdeče-črne postala pozorna že poleti, ko so za okrepitve porabili 200 milijonov evrov. Vse skupaj že takrat ni bilo povsem čisto, še manj pa zdaj, ko je na plan prišla celotna zgodba o kitajskem prevarantu. V Nyonu tako zahtevajo dokumente in zagotovila, da je res prišlo do 740 milijonov visoke investicije in da ta ni le fiktivna, prav tako pa želijo zagotovila, da je vse čisto tudi pri prestopih. Po zadnjem pisanju španske Marce so predstavniki Milana svoj primer predstavili ekipi Uefe, na čelu z Aleksandrom Čeferinom, a jih niso uspeli prepričati. Zdaj bo moral Milan počakati na dokončno odločitev disciplinske komisije, zelo resno pa Milanu grozi izključitev iz evropskih tekmovanj!

Značke: milan, uefa

Članki iz rubrike