Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rp
rp
3 20.11.2017 13:30:36

Man. City poslal OGLEDNIKA na tekmo v Srbijo, ta pa je posnel ... CIRKUS! Sedenje na igrišču, NORO obnašanje vratarja ... (video)

Tekma 17. kroga nogometne superlige Srbije med Spartakom in Borcem iz Čačka v Subotici je bila pravi cirkus, ki mu je bil priča tudi oglednik Machester Cityja.

Dvajset Britancev na čelu z omenjenim agentom, ki so tekmo tudi snemali, je res imelo kaj videti. Cirkus se je začel, ko sodnik Milan Ilić ni dosodil enajstmetrovke za Spartak po prekršku nad Miletom Savkovićem, ki pa ga je po vodstvu Borca ob koncu prvega polčasa po dvoboju Jovanovića in Bojana Čečarića za domači klub vendarle dosodil.

Tega igralci Borca niso dobro sprejeli, ostro protestirali, Jovanoviću in Amerju Dupovcu, ki sta pri tem prednjačila, pa je glavni sodnik pokazal rdeča kartona, tako da so gosti ostali z le devetimi igralci.

Po izenačenju na 1:1 se s tem niso sprijaznili niti po vrnitvi na igrišče, protestirali pa so tako, da so na začetku drugega polčasa nekaj minut sedeli na igrišču. Ko so le začeli igrati, je vratar ekipe iz Čačka Vladimir Bajić vse nasmejal tako, da je vsako žogo, do katere je prišlo, brcnil z igrišča in preko tribun. Sodnik tekme, ki se je končala z zmago Spartaka s 3:1, začuda ni prekinil ali vratarja izključil, posnetki Angležev pa že krožijo po spletu.

borac
vszi

Članki iz rubrike