Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 17.11.2017 15:47:17

Jürgen Klopp: Coutinho gre lahko v BARCELONO, a le pod ENIM POGOJEM!

Reuters
Skoraj vse poletje smo spremljali dogajanje na relaiciji med Liverpoolom in Barcelono, v glavni vlogi pa je bil Philippe Coutinho.

Katalonci so na vsak način želeli kupiti 25-letnega Brazilca, ki se je prav tako želel preseliti k njim in je o tem obvestil tudi svoje nadrejene. Barcelona je prvotno ponudbo kar trikrat zvišala, na drugi strani pa so jo Redsi vztrajno zavračali. Odločeni so bili, da fanta ne bodo prodali.

coutinhoarm
Bliža se zimski prestopni rok in zanimanje Barcelone za Coutinha še zdaleč ni izginilo. Katalonci ga bodo verjetno vsaj še enkrat poizkušali pripeljati na Camp Nou. Pri tem pa bi lahko bili uspešni, vsaj tako pravi informacija, ki jo je v svet spravil španski Diario Gol.

Bojda je samo vprašanje časa, kdaj se bo prestop dejansko zgodil. Omehčal se je namreč tudi trener Liverpoola Jürgen Klopp, ki je našel načrt, po katerem bi se bil pripravljen odreči Coutinhu.

rakitic re
Reuters
Cena bo zagotovo nižja od 145 milijonov evrov, kolikor je Liverpool nazadnje zahteval, Barcelona pa tega zneska ni želela plačati. Španci zdaj poročajo, da bi Klopp znižal Brazilčevo ceno, če bi poleg denarja zanj dobil še Ivana Rakitića! Nemški strokovnjak naj bi oboževal hrvaškega reprezentanta, v katerem vidi odlično menjavo za Coutinha.

Članki iz rubrike