Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 17.11.2017 08:28:55

Nedisciplina ali izsiljevanje odhoda? Upornik Aubameyang je spet suspendiran, razlog pa bi prej pripisali kakšnemu cicibanu

vszi
Trener Borussie Peter Bosz ima v letošnji sezoni kar nekaj težav z največjim zvezdnikom ekipe Pierrom Emmerickom Aubameyangom.

Po izjemnem začetku sezone za dortmundsko Borussio se je po nekaj tednih vse skupaj zaustavilo, rumeno-črni so zapadli v krizo, za nameček pa ima Peter Bosz težave še s prvim zvezdnikom ekipe. Ne le zaradi njegove strelske suše, nazadnje je namreč v polno zadel 14. oktobra, njegov trener pa se je pred kratkim pošalil, da sicer Gabonec zabija zadetke, a žal le na treningih.

Toda zdaj je vrag odnesel šalo, Aubameyang namreč ne sme potovati z ekipo na tekmo s Stuttgartom ta konec tedna, seveda pa je bilo prvo vprašanje nemških nogometnih navdušencev, ali gre pri njem za poškodbo ali kaj drugega. Bosz je razložil, da ga v kadru ni zaradi nediscipline. Aubameyang je namreč nazadnje na trening zamudil pol ure, kar se mu po pisanju nemškega Kickerja ni zgodilo prvič, Gabonec je namreč v tej sezoni znan po svoji neposlušnosti, kar nekajkrat je enostavno ignorirar trenerjev govor, tokrat pa je počilo.

To ni prvič, da je Aubameyang tako kaznovan, mnogi nogometni strokovnjaki pa namigujejo na to, da ima dovolj Borussie in tudi na tak način izsiljuje svoj prestop. Morda že januarskega.

Značke: aubameyang, borussia

Članki iz rubrike