Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 16.11.2017 16:12:59

Nemški selektor Löw ŠOKIRAL: De Rossi ni hotel s klopi v igro? To je mogoče označiti le s TEMI BESEDAMI!

Na zelo odmevno potezo italijanskega zvezdnika se je zelo odmevno odzval selektor Nemčije.

"Zelo mi je žal za to, kar se je zgodilo Italiji. Veliko rajši bi vedel, če bi šli Italijani skupaj z nami v Rusijo, to vam povem najbolj iskreno," je dejal izjemno priljubljeni šef nemške izbrane vrste Joachim Löw, ki je ob tem še izpostavil, da mu je posebej žal za nekaj najbolj uveljavljenih italijanskih igralcev, predvsem pa za - kar ni nobeno presenečenje - Gianlugija Buffona. Ob tem pa se je Löw dotaknil tudi prav posebnega dogodka na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij. 

Kot zagotovo veste, je ob zaostanku 0:1 s prve tekme in divjem lovu na zelenici San Sira italijanski selektor Gian Piero Ventura želel na igrišče poslati svojega velikega zvezdnika, defenzivnega vezista Danieleja De Rossija. Ta pa je vstop v igro zavrnil z ostrimi besedami, da mora ekipa zmagati, ne remizirati, in naj gre na igrišče rajši napadalec Lorenzo Insigne. Dodal je še nekaj kletvic in dejansko ostal na klopi za rezerviste.

"Veliko je govora o tem, ali je De Rossi ravnal pravilo ali povsem zmotno. Po mojem mnenju je njegovo dejanje mogoče označiti le s temi besedami: To je bila poteza velikega šampiona in znak njegove izjemne veličine. Vedel je, da ne more pomagati tako, kot bi lahko pomagal napadalec, zame je naredil nekaj sijajnega," je dejal Löw in marsikoga močno presenetil. Če že ne zaradi vsebine, pa zato, kako zelo se je v tej zadevi izpostavil.   

Članki iz rubrike