Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 16.11.2017 08:37:04

V Madridu VRE: ne le slabi rezultati, zdaj sta si v lase skočila še Ronaldo in Ramos! Razlog pa ... ? Ah, saj ne boste verjeli!

Profimedia
Pred velikim mestnim derbijem med Atleticom in madridskim Realom imajo slednji kar nekaj razlogov za skrbi. Zinedine Zidane ne ve, kako se bodo njegovi varovanci odzvali po slabšem začetku, za nameček pa se je skrhal še odnos med dvema najbolj izkušenima nogometašema.

Razmere pri Realu vsekakor niso idilične. Če je lani beli balet zmagoval kot po tekočem traku, osvajal lovorike in živel kot velika srečna družina, so se tokrat stvari nekoliko zapletle. Po osvojenem superpokalu so se začele težave, Real ob številnih poškodbah in Ronaldovi odsotnosti ni našel prave forme in se znašel v zaostanku za Barcelono, tudi po Portugalčevi vrnitvi po kazni pa se stvari niso bistveno izboljšale. 

Ronaldo je tako pred dnevi javno kritiziral politiko kluba, saj meni, da bi bila ta ekipa z Alvarom Morato, Pepejem in Jamesom Rodriguezom veliko močnejša. Ramos se je javno zoperstavil Ronaldu, češ, da pozablja, da je brez njih ta ekipa Reala osvojila superpokal in da sam nikogar ne pogreša. Še več, Portugalca je označil za oportunista, kar mu seveda ni bilo všeč. Še posebej ne, ker je to javno izpostavil in da ni čutil kapetanove podpore. Ramos je to storil še enkrat, in sicer po tekmi z Las Palmasom, ko se Ronaldo ni veselil Iscovega zadetka. "Nisem presenečen, vsi vemo, kakšen je in vemo, da gre domov zelo jezen, če na tekmi ne zadane. Mogoče komu to ni všeč, toda da nam veliko," je še dodal Ramos. Zadnja v seriji njegovih izjav, ki po mnenju najbolj uglednih španskih športnih medijev kot sta Marca in As, nakazujejo na vse prej kot idiličen odnos med nogometašema pa je bil po tekmi Španije in Rusije, ko so Ramosa predstavniki medijev vprašali, ali bo Cristiano zapustil Real: "Vprašajte njega, takšne stvari meni po navadi uidejo." 

Članki iz rubrike