favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 15.11.2017 10:46:28

Zvezdnik Reala prvič spregovoril o težavah s SRCEM: Stiskalo me je v prsih, zelo sem se bal konca kariere, zdaj pa ...

Reuters
Dani Carvajal, ki ga je kraljevi klub še kako pogrešal v zadnjem mesecu in pol, je prvič na dolgo in široko spregovoril o težavah s srcem, ki so šokirale nogometne navdušence.

Konec septembra je ne le navijače Reala, temveč praktično vse nogometne navdušence pretresla novica o tem, da bo moral Dani Carvajal na prisilni počitek zaradi težav s srcem. Pri kraljevem klubu so bili zelo zaskrbljeni, saj je nekaj časa kazalo tudi na to, da bi moral odlični branilec končati svojo nogometno pot, toda na koncu so si oddahnili.

Carvajal bo po prvih napovedih v kadru za sobotni obračun z mestnim tekmecem Atleticom, zvezdnik Reala pa je prvič spregovoril o težavah, ki jih je imel, o bolečinah in strahu, s katerim se je soočal. "Bil je konec tedna pred tekmo z Espanyolom, po vrnitvi iz Dortmunda sem se počutil zelo slabo. V noči na soboto sem začutil bolečine v prsih in takoj naslednji dan sem to povedal zdravniku. Kljub temu, da sem imel nekaj vročine, sem treniral in želel igrati v nedeljo. Tej bolečini nisem posvečal pretirano pozornosti, toda še isti dan sem imel pregled in zdravnik mi je do nadaljnjega takoj prepovedal kakršno koli ukvarjanje z nogometom. Da, bil sem prestrašen, ker nisem vedel, kako resna je stvar. Bal sem se, da bom moral končati kariero, tudi to se je že dogajalo. Toda zdravniki so me ves čas mirili, veliko sem počival. Bilo je težko, ker nisem smel početi ničesar, bilo mi je dolgčas," razkril Carvajal, ki so mu zdravniki diagnosticirali perikarditis oziroma vnetje osrčnika. 

Članki iz rubrike