Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 12.11.2017 16:59:38

Poglejte TOLE! Se je zgodilo NEPREDSTAVLJIVO? Je katastrofa RONALDU odnesla NAJPOMEMBNEJŠO stvar in dokončno okronala MESSIJA? (foto)

Svetovni splet so preplavile fotografije domnevne naslovnice revije France Football z razglasitvijo dobitnika zlate žoge.

Lionel Messi ima pet najbolj cenjenih individualnih priznanja, s fantastičnim pohodom do drugega zaporednega naslova evropskega prvaka pa bi se Cristiano Ronaldo ob koncu tega leta moral izenačiti svojim velikim rivalom. Tako so že več mesecev napovedovali vsi, vse se je zdelo odločeno. Toda ... Zgolj en sam prvenstven zadetek Ronalda v dosedanjem delu sezone in kar 12 Messijevih ob sanjskih Argentinčevih predstavah je poskrbelo za nekaj dvomov. Pa ne samo to ...

Kot požar so se po spletu razširile fotografije domnevne naslovnice naslednje številke slovite revije France Football, ki tradicionalno ravno na tej naslovnici razglasi dobitnika zlate žoge. In na teh naslovnicah je razvidno, da naj bi prišlo do velikanskega preobrata. Da naj bi zlato žogo osvojil Messi, s tem pospravil v svoje vitrine že svojo šesto in verjetno dokončno (glede na to, da bo Portugalec prihodnje leto star že 33 let) pobegnil v boju za največjega.

Mnogi so že tako ali tako mnenja, da bi glede na videno na evropskih igriščih v zadnjem desetletju izenačenje na 5:5 bilo nepravično. Messijevi oboževalci zato že proslavljajo, prikimavajo pa tudi številni nevtralni nogometni navdušenci. A treba je seveda iti počasi, gre za nadvse neuradne fotografije in neuradne informacije, ki bi se v naslednjih dneh in tednih lahko izkazale za napačne. Pa četudi o verodostojnosti, ki je pricurljala v javnost, govorijo tudi kar zanesljivi viri.

Poglejte si spodaj in sami oceniti, ali gre za pravo stvar ali za spreten 'nateg'.  

messi

Značke: messi, ronaldo, zlata-zoga

Članki iz rubrike