sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 12.11.2017 11:31:51

Pregrešno draga okrepitev! POZABITE NEYMARJA, to je galaktik, ki si ga ŽELI CRISTIANO RONALDO!

Reuters
Po slabšem začetku sezone Reala se seveda pojavljajo številne govorice o nogometaših, ki bi lahko osvežili ekipo in jo naredili bolj konkurenčno.

Pisali smo že o morebitnem prestopu Neymarja v madridski Real, ki bi zatresel temelje nogometa še toliko bolj kot prestop Brazilca v PSG. 

Toda pojavlja se vse več govoric, da bo Real vseeno primoran začeti z drugačnimi nakupi in da je ena tarča precej bolj verjetna. 

Naslednji galaktik bo po pisanju Don Balona tako postal Harry Kane, ki je Tottenhamu že zabrusil, da želi klub zapustiti le v primeru, da pokličejo iz Reala. 

Poleg tega je Don Balon s strani svojih virov blizu Reala izvedel, da naj bi bil za to varianto najbolj zagret prav Cristiano Ronaldo, ki si želi videti Kana v svojem moštvu. 

Edina težava je po pisanju omenjenega časnika ta, da si želi Kane nastopiti na novem stadionu Tottenhama na začetku prihodnje sezone, prav tako pa naj bi resno razmislil o prihodnosti po svetovnem prvenstvu.

To Real omejuje in mu najbrž preprečuje, da bi se v boj za Angleža podali že prihodnje poletje. Realnejši scenarij je tako, da bi Kane oblekel beli dres, tokrat tistega iz španske prestolnice, pred začetkom sezone 2019/20, ko bo štel 26 let. 

Galerija

Članki iz rubrike