evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 28.10.2017 14:51:39

POZOR, zvezdnik Barcelone je odločen: DOVOLJ JE, ODHAJAM!

Reuters
Trener Barcelone Ernesto Valverde je sestavil seznam igralcev, ki se jih želi znebiti. Med peterico pa ni tistega, ki bi kar sam rad zapustil Camp Nou.

V zadnjih letih je bil Javier Mascherano eden pomembnejših členov katalonske zasedbe, ki je lahko igral na večih igralnih položajih. Zdaj pa 33-letni Argentinec pravi, da bi rad čim prej zapustil klub, v katerega je pred sedmimi leti prišel iz Liverpoola.

Marsikateri nogometaš si želi kariero zaključiti v katerem od svetovnih velikanov, Mascherano pa je očitno drugačnega mnenja. On ima posebno željo, kariero želi končati v ZDA. Podobno kot so se odločili Andrea Pirlo, David Villa in Kaka.



Čeprav je še vedno zelo pomemben člen moštva, saj je v tej sezoni nastopil na osmih tekmah v vseh tekmovanjih. Kot poroča španski Sport, bi ga Katalonci utegnili izpustiti, vendar pod enim pogojem. Zainteresiran ameriški klub bo moral zanj plačati zahtevano odškodnino.

Mascheranova odločitev je prav tako povezana z denarjem, saj bo v ZDA dobro zaslužil. Zanimivo pa je, da je kljub temu zavrnil morebiten odhod na Kitajsko ali v Katar.

Članki iz rubrike