Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 22.10.2017 12:21:14

SPEKTAKEL V PARIZU! Kobe Bryant, Kylian Mbappe in nogometna žoga (foto + video)

Eden največjih je obiskal ene največjih. Zvezdnik se je družil z zvezdniki. Kobe Bryant in Neymar, Kylian Mbappe ter ostali.

Vrhunsko petkovo popoldne v vadbenem centru Ooredoo na zahodnih obronkih francoske prestolnice, približno 20 kilometrov oddaljenem od središča Pariza. Moštvo francoskih podprvakov je obiskal upokojeni zvezdnik iz lige NBA Kobe Bryant.

Preden se je Bryant zapisal košarki, je igral tudi nogomet. Še danes obvlada nogometno žogo in ima kaj pokazati. "Zares uživam med opazovanjem, kako nekateri od najdražjih nogometašev na svetu trenirajo. Zanimivo je tudi spoznati, kako deluje eden največjih nogometnih klubov," je gostiteljem laskal dolgoletni član LA Lakersov, sicer pa v nogometnem svetu zapriseženi navijač italijanskega Milana.

Nikogar ni motilo, nogometaši PSG-ja so bili nad visokim obiskom navdušeni. "On je živeča legenda, eden od najboljših v ligi NBA vseh časov. Neverjetno je, da sem ga lahko spoznal," je dejal Mbappe.



Bryant in golobrada senzacija Mbappe sta si izmenjala nekaj podaj in z dvema ali tremi triki, ki so v videoposnetku obkrožili svet, postala spletna uspešnica dneva.

Bryant je tudi glasno izgovoril klubski slogan "Ici C'est Paris" oziroma Tukaj je Pariz, s svojo izgovorjavo pa nasmejal vse prisotne.

Košarkar, ki je pred poldrugim letom odigral zadnjo tekmo in košarkarske copate postavil v kot, ni prvi zvezdnik iz lige NBA, ki je obiskal Parižane. Pred njim so to že storili Anthony Towns, Stephen Curry in Gary Payton.

Članki iz rubrike