zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
7 21.10.2017 11:41:46

NAJBOLJ EPSKA napoved boja za najboljšega strelca španske lige: ČE BOM DRUGI, bom zahteval nagrado. Ker TEGA igralca ne štejem med ljudi

Italijanski napadalec Simone Zaza je navdušil špansko, pa tudi evropsko nogometno javnost.

Napadalec Valencie je v prvih osmih krogih španskega državnega prvenstva dosegel kar sedem zadetkov, s čimer je na lestvici strelcev La Lige na drugem mestu. Jasno, prvo mesto trdno v rokah drži veliki Lionel Messi, ki je v prvih osmih krogih zadel kar enajstkrat. S tem je tudi prvi favorit za naslov najboljšega strelca prvenstva, za tako imenovano lovoriko Pichich, vendar pa Zaza v boju za to prestižno trofejo razmišlja nekoliko drugače. 

zaza

"Če bom na koncu na tej lestvici osvojil drugo mesto, bom v resnici prvi. In zagotvljam vam, da bom poklical odgovorne ter od njih zahteval nagrado. Še več, od vseh bom zahteval vse nagrade, ki pripadajo najboljšemu strelcu španskega prvenstva," je dejal Zaza in svojo nenavadno napoved zares epsko pojasnil: "Oprostite, toda zame Lionel Messi ne šteje, zame ni v kategoriji ljudi. Z ostalim lahko tekmujem, tudi z Ronaldom, če me bo premagal, me bo pač premagal. Toda Messija ne štejem." 

Verjetno ni treba posebej pojasniti, da se je Zaza izjemno prikupil oboževalcem argentinskega čudodelnika in nasploh tistim nogometnim navdušencem, ki razmišljajo podobno. Povsem drugače pa je seveda s tistimi, ki jim je na tak ali drugačen način bližje Ronaldo. 

Značke: messi, ronaldo, zaza

Članki iz rubrike