stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
8 19.10.2017 08:26:37

PIQUEJA pa res nihče NE MARA! Kontroverzni branilec dosegel ZADETEK za Barcelono in bila za to ... IZKLJUČEN!? (video)

Šalo na stran, a seveda se je ob vsem, kar se je branilcu Barcelone dogajalo v zadnjem času, marsikdo ob vse skupaj spotaknil tudi na tak način.

Barcelona je v sredo zvečer v ligi prvakov igrala proti Olympiakosu, v močnem deževju pa je bil eden od glavnih akterjev kontroverzni katalonski branilec Gerard Pique. Na neki točki je v kazenskem prostoru dobil odbito žogo po strelu soigralca, dosegel zadetek in ga začel v svojem slogu proslavljati. Toda ne samo da so sodniki Katalončev gol razveljavili, zaradi njega so ga poslali v slačilnico pod prezgodnjo prho. A brez skrbi, ni šlo za nikakršno zaroto.

Posnetek je namreč precej jasno pokazal, da Pique ne bi uspel zadeti žoge z nobenim od dovoljenih delov telesa, zato jo je v mrežo potisnil z ... roko. Nekako v slogu slovitega Diega Maradone, le da so sodniki tokrat to videli. Zaradi namernega igranja z roko s poskusom prevare je seveda dobil rumeni karton, ker je bila to njegova druga tovrstna kazen na tej tekmi, pa takoj tudi rdečega. S čimer pa jo je pravzaprav še dobro odnesel.

Zelo verjetno bo namreč dobil celo manjšo kazen, kot če bi zadetek obveljal in bi ga zaradi prevare kaznovali naknadno. Barceloni pa tako ali tako ni kaj prida škodoval, kajti tudi z igralcem manj proti precej skromnejšemu nasprotniku ni imela nobenih težav in je zlahka prišla do zanesljive zmage.  

Članki iz rubrike