Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

HUH, TO JE PA ZELO BOLELO: Prosti strel je ubranil - S PENISOM! (video)

vszi

Dvoboj nemškega drugoligaškega tekmovanja med Bielefeldom in Fortuno Düsseldorf je zaznamoval gostujoči vratar Raphael Wolf.

Devetindvajsetletnik je v Fortuno prišel poleti iz Werderja in se je izkazal za eno pomembnejših okrepitev. Fortuna po desetih krogih vodi na prvenstveni lestvici, zbrala je osem zmag, remi in poraz, Wolf je branil sedemkrat in svojo mrežo dvakrat ohranil nedotaknjeno.

Drugič ravno konec tedna, ko je Fortuna v gosteh z 2:0 premagala Bielefeld, za katerega je do 64. minute igral tudi Andraž Šporar.

V izdihljajih dvoboja je Wolf poskrbel za enega najzanimivejših trenutkov na srečanju, zagotovo pa je bil daleč najbolj boleč. Bielefeld je imel indirektni prosti strel približno pet metrov od gola. Eden od domačih igralcev je vzel zalet in po podaji silovito sprožil, Wolf ni preveč razmišljal in se je hrabro zapodil proti žogi. Takrat pa ... "Vedno pravijo, da mora imeti vratar jajca, da bi uspešno branil. Ta strel pa sem ubranil s penisom! Nikoli do zdaj se nisem srečal s takšnim prostim strelom. Najprej je peklensko bolelo, nato sem si z vodo ohladil boleč predel, se malo spočil in je bilo spet vse v redu," je po srečanju povedal Wolf.

Seveda so ga novinarji vprašali, ali bo odslej med tekmami nosil zaščito, Wolf pa je z odgovorom poskrbel za smeh vseh prisotnih: "Nosil sem ga v mlajših kategorijah, ampak s tem ne moreš teči, to je sranje!"

Posnetek obrambe si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.