testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

nu
nu
1 16.10.2017 20:28:41

HUH, TO JE PA ZELO BOLELO: Prosti strel je ubranil - S PENISOM! (video)

vszi
Dvoboj nemškega drugoligaškega tekmovanja med Bielefeldom in Fortuno Düsseldorf je zaznamoval gostujoči vratar Raphael Wolf.

Devetindvajsetletnik je v Fortuno prišel poleti iz Werderja in se je izkazal za eno pomembnejših okrepitev. Fortuna po desetih krogih vodi na prvenstveni lestvici, zbrala je osem zmag, remi in poraz, Wolf je branil sedemkrat in svojo mrežo dvakrat ohranil nedotaknjeno.

Drugič ravno konec tedna, ko je Fortuna v gosteh z 2:0 premagala Bielefeld, za katerega je do 64. minute igral tudi Andraž Šporar.

V izdihljajih dvoboja je Wolf poskrbel za enega najzanimivejših trenutkov na srečanju, zagotovo pa je bil daleč najbolj boleč. Bielefeld je imel indirektni prosti strel približno pet metrov od gola. Eden od domačih igralcev je vzel zalet in po podaji silovito sprožil, Wolf ni preveč razmišljal in se je hrabro zapodil proti žogi. Takrat pa ... "Vedno pravijo, da mora imeti vratar jajca, da bi uspešno branil. Ta strel pa sem ubranil s penisom! Nikoli do zdaj se nisem srečal s takšnim prostim strelom. Najprej je peklensko bolelo, nato sem si z vodo ohladil boleč predel, se malo spočil in je bilo spet vse v redu," je po srečanju povedal Wolf.



Seveda so ga novinarji vprašali, ali bo odslej med tekmami nosil zaščito, Wolf pa je z odgovorom poskrbel za smeh vseh prisotnih: "Nosil sem ga v mlajših kategorijah, ampak s tem ne moreš teči, to je sranje!"

Posnetek obrambe si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike