Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 16.10.2017 19:13:32

Poslovil se je v SOLZAH, navijači pa so jokali z njim (video)

vszi
Eden od najboljših brazilskiih nogometašev zadnjih let je rekel zbogom.

Pri 35 letih se je Ricardo Kaka odločil posloviti od Orlando Cityja, za katerega je igral leta 2014. Danes (v zgodnjih jutranjih urah po srednjeevropskem času) je odigral zadnje srečanje za ta ameriški klub, ob slovesu pa je doživel stoječe ovacije.

V ZDA so ga imeli zelo radi, prav tako pa je pečat pustil tudi v Evropi. Nekdanji vezist São Paula, Milana in madridskega Reala je bil dvakrat izbran za najboljšega igralca italijanske serie A (trikrat je bil najboljši tuji nogometaš italijanske lige), leta 2007 je bil izbran za nogometaša leta, dobil je Zlato žogo in je trenutno zadnji igralec, ki jo je prejel, preden sta si jo praktično 'prilastila' Lionel Messi in Cristiano Ronaldo.



Kakaja so ob tem preplavila čustva, solze so tekle po njegovih licih, z njim pa so jokali tudi gledalci na tribunah. "Zame je danes poseben dan, zelo čustven. Ves dan sem razmišljal o zadnjih treh letih, ki sem jih preživel v klubu in mestu. Rad bi se zahvalil navijačem in soigralcem. Vse bom pogrešal, bom pa vedno navijač Orlanda," je med drugim ob slovesu povedal Kaka.

Brazilec sicer še ni potrdil, da je s tem tudi končal svojo kariero, po nekaterih informacijah naj bi se vrnil v domovino in tam odigral še eno sezono, vendar pa bo treba na končno odločitev še malo počakati.

Članki iz rubrike