jj rice Svet24.si

Športni svet pretresa smrt komaj 18-letnega ...

ob nasem prihodu, romsko naselje rimš Svet24.si

Povsem "običajen" vikend na Dolenjskem; pretepi, ...

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

nu
nu
0 02.10.2017 13:13:47

Kdo bi si mislil?! PEP GUARDIOLA presenetljivo UDARIL po BARCELONI. In pričakovano po španski vladi

vszi
Pep Guardiola nikoli ni skrival, da je velik zagovornik katalonske neodvisnosti, po vroči nedelji ne skriva razočaranja. Tako zaradi dogajanja na stadionu Camp Nou, kot ravnanja španskih oblasti in poročanja medijev.

"Če bi bilo po moje, tekme Barcelona – Las Palmas ne bi igral. Če igrate to igro, jo morate igrati pred navijači. Ne glede na posledice," je povedal trener Manchester Cityja, ki je iz Anglije glasoval po pošti, in se v nadaljevanju obregnil na ravnanje španskih oblasti in poročanje španskih medijev o dogodkih v Kataloniji. "Poškodovanih je več kot 700 ljudi. Ti ljudje so odšli glasovat, niso se odpravili ropat bank. Toda predsednik vlade Mariano Rajoy ne bo odgovarjal na vprašanja in noče poslušati. Teh 700 ljudi so poslali v svojo državno bolnišnico," pravi Pep Guardiola, ki poudarja, da je "ves svet videl, kaj se je zgodilo." "Oni so zlomili prste dekletu, ki je šla glasovat, toda edini mediji, ki ne bodo pojasnili resnosti tega, so španski. Mednarodna javnost je videla posnetke, videla je fotografije. Španski mediji tega ne bodo pokazali in zgrožen sem, ker Rajoy ni govoril o poškodovanih."

Dotaknil se je tudi Gerarda Piqueja, ki je goreč zagovornik katalonske samostojnosti: "Lahko se strinjate z njim ali ne, toda ob je pogumen fant."

Članki iz rubrike