dsoprizidek Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu ...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

skrito-v-raju Njena.si

Ali serija Skrito v raju vpliva na turizem v ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 01.10.2017 21:45:24

Če to niso NAJBOLJ NESREČNI navijači v zgodovini nogometa: To, da so pripotovali IZ AVSTRALIJE, je še najmanjša škoda (foto)

Reuters
Zgodbe, ki jih piše nogomet. Morda bi rekli, da se kaj takega enostavno ne more zgoditi, a družina iz Avstralije, ki stiska pesti za Barcelono, se s tem ne bi mogla strinjati.

Ta zgodba pač sodi v kategorijo, saj ni res, pa je. Ko vam bomo našteli, kaj vse se je tej družini primerilo, ne boste mogli verjeti. Potem pa boste pogledali fotografijo in ugotovili, da niti to ni razlog, da se bi prenehali smejati. Vam pa se bo ogrelo srce. Neverjetno.

Danes je ekipa angleških novinarjev v Barceloni naletela na družino, ki je pripotovala iz Melbourna v Avstraliji, da bi si ogledala obračun Barce in Las Palmasa. Seveda je zaradi varnostnih ukrepov in referenduma tekma potekala za zaprtimi vrati, zaradi česar je družina ostala brez ogleda tekme.

avstralija barca
twitter

To pa še ni vse. Vstopnice so si zagotovili že pred več meseci, ko je za klub še igral Neymar, ki je pravzaprav razlog, da so karte sploh kupili. Družina je tako konec junija kupila vstopnice v želji, da vidijo igrati Neymarja za Barcelono, ki je seveda kasneje odšel v PSG za rekordno ceno. No, ob prihodu v Barcelono pa so zaradi referenduma ostali še brez možnosti za ogled tekme. 

In še najbolje. Ko pogledate mladeniču na fotografiji v obraz in vidite nasmešek, vam zagotovo zaigra srce.

Članki iz rubrike