franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
21 25.09.2017 10:49:56

MESSI, skrije se! Ronaldo in njegova Georgina zaročena, obeta se poročni SPEKTAKEL, osupne pa že tale CENA tega PRSTANA vseh prstanov!

Obeta se poroka vseh porok, a katero bo Cristiano Ronaldo skušal zasenčiti ... Lionela Messija.

Velika rivala pač tekmujeta na vseh področjih, poroka ne mora biti izjema. Potem ko je argentinski zvezdnik poleti pripravil velik spektakel v rodnem Rosariu, mu želi portugalski velikan prihodnje poletje odgovoriti z nečim še bolj spektakularnim. Kot poročajo portugalski mediji, se bo s svojo špansko manekenko Georgino poročil po svetovnem prvenstvu, bodisi v drugi polovici julija bodisi na začetku avgusta.

Steklo je že iskanje najbolj spektakularne lokacije in vsega, kar spada zraven, medtem pa se je par uradno zaročil in že pri tem je Ronaldo močno navdušil. No, ali pa močno pretiraval. Zgolj diamant na zaročnem prstanu je vreden  265.000 evrov (da, prav ste prebrali), medtem ko je vrednost celotnega kosa nakita višja od 300.000 evrov. Čez mejo dobrega okusa? Presodite sami. Kot lahko presodite tudi o tem, kako je s takim prstanom, na primer, previjati bližajočega se novorojenčka ali odmašiti kuhinjski odtok. 

Značke: ronaldo, real, georgina

Članki iz rubrike