Mobilna verzija
nu
nu

ŠOKANTNO razkritje "Football Leaksa": Neymarjeva dnevna plača pri PSG-ju je čisti ABSURD

Reuters

Zdaj je v javnost pricurljal podatek, koliko znaša plača Neymarja pri PSG-ju.

Večji motiv? Večji izziv? Možnost, da bo pri PSG-ju vendarle lahko osvojil zlato žogo? Kaj je Neymarja v resnici gnalo iz Barcelone k PSG-ju? Odgovor na to vprašanje bržkone poznata le on in njegov oče, a po zadnjem razkritju "Football Leaksa", ki je v preteklosti poskrbel že za kar nekaj odmevnih razkritij, je še dodatno podžgalo namigovanja, da je imel glavno besedo denar.

Ne samo astronomska odškodnina v višini 222 milijonov evrov, ki jo je moral PSG odšteti Barceloni, pariški velikan mora zajeten kup denarja odšteti tudi na račun nogometaševe plače. Neymar se je tako pred prihodom v Francijo dogovoril za znesek v višini 100.000 evrov na dan oziroma 36.500,000 na leto! Kot še razkriva "Football Leaks", ima Neymar v svoji pogodbi tudi nekaj že zagotovljenih bonusov in bonusov, ki so odvisni od njegovih predstav na zelenici ter uspehov ekipe. Kaj to pomeni? V najboljšem primeru bi bil samo z zaslužkom pri PSG-ju na leto lahko bogatejši za 57 milijonov evrov.

Tako se zdi tudi njegov mesečni strošek za najemnino vile v Parizu v resnici pravi drobiž. Podjetju, ki oddaja razkošno domovanje, mora na mesec odšteti 14 tisoč evrov, takšen znesek pa brazilski nogometaš zasluži v nekaj več kot treh urah.

Značke: neymar , psg , plača