Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 23.09.2017 15:19:21

SE SEVILLA BOJI MARIBORA?! Še kako nenavadna poteza trenerja seviljskega kluba na obisku pri Janu Oblaku ...

Profimedia
Sevilla je odigrala zadnjo tekmo pred soočenjem s prvakom Slovenije.

Danes ob 13. uri sta se v Madridu na povsem novem stadionu začela meriti Atletico in Sevilla, uro in pol nogometne igre kasneje so bili Jan Oblak in soigralci tisti, ki so se veselili zmage. Atletico je slavil z 2:0 in tako Sevilli zadal poraz na zadnji tekmi pred soočenjem z Mariborom v elitni ligi prvakov. Samozavest nogometašev seviljskega kluba bo torej vsaj delno načeta na obračunu s prvakom Slovenije, toda ob tem je najbolj zanimiva naslednja ugotovitev: SEVILLA SE BOJI MARIBORA! Drži, sliši se nenavadno, sliši se celo čudno, ampak kako si drugače razložiti potezo, s katero je postregel trener tega španskega prvoligaša?


Eduardo Berizzo, ki v torek zaradi kazni Uefe ne bo smel sedeti na klopi Seville, je namreč dodobra premešal svojo udarno enajsterico in hkrati počitek namenil kar nekaterim sila pomembnih členom svojega kluba. Tako je v primerjavi s tekmo z Liverpoolom v prvem krogu lige prvakov Berizzo skorajda povsem prevetril zadnjo obrambno linijo. Na obeh obračunih je v prvi postavi zaigral le Argentinec Gabriel Mercado! Je Berizzo namenil počitek najboljšim pred tekmo z Mariborom? Bomo videli ...

Sicer pa še tole: Sevilla je doživela prvi poraz po 123 dneh, njen vratar Sergio Rico pa je prejel prvi ligaški gol po 460 minutah nogometne igre.

Članki iz rubrike