Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
14 22.09.2017 18:29:46

V REALU pa kar ni miru: Zdaj je UDARIL RONALDO!

Slab start madridskega Reala v španski ligi še vedno buri duhove.

Po vsega petih krogih imajo galaktiki že sedem točk minusa za vodilno Barcelono, zato je vzdušje v slačilnici vse prej kot prijetno.

Trenutna kriza, ki se je po porazu z Betisom še poglobila, se jasno nikomur ne dopade, zato so vsi napeti. Zdaj pa je svoje nezadovoljstvo izrazil prvi zvezdnik ekipe - Cristiano Ronaldo. Portugalec je nezadovoljen z enim izmed soigralcev in naj bi od trenerja Zinedina Zidana že zahteval, naj ga odstrani iz moštva.


Pri španskem športnem tabloidu Don Balonu so zapisali, kako Cristiano Ronaldo noče, da bi na jutrišnji tekmi z Alavesom priložnost za igro dobil Borja Mayoral. In o tem je govoril s francoskim trenerjem.

Po odhodu Alvara Morate in poškodbi Karima Benzemaja Francoz nima veliko možnosti v konici napada, zato je odvisen tudi od iger 20-letnega napadalca. Slednji je s svojimi predstavami marsikoga prepričal, vendar med temi ljudmi ni Cristiana Ronalda. Portugalec je celo prepričan, da Mayoral predstavlja oviro njegovemu načinu igre, zato noče, da bi z njim sestavljal napadalni tandem.

Cristiano naj bi komaj čakal Benzemajevo vrnitev, njegove prošnje pa bodo težko padle na plodna tla, ker je trener Zidane z Mayoralom očitno zadovoljen. "Je del ekipe, mlad je, ampak vem, da je lahko del moštva. Lahko odigra zelo pomembno vlogo, kar je že dokazal," je v eni izmed svoji izjav povedal francoski strokovnjak.

Članki iz rubrike