902468_105-pred-oradami Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne...

lpp, avtobus, promet Svet24.si

To je služba, ki je ne spustijo iz rok do ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 20.09.2017 14:45:43

KOT V ROMANTIČNI KOMEDIJI! Zvezdnik Barcelone je TAKO več mesecev osvajal natakarico in razkril, zakaj je hčerka NESREČNA zaradi Messija!

Hrvat Ivan Rakitić je postal eden od pomembnih članov katalonskega velikana.

V Barcelono se je preselil leta 2014 kot kapetan Seville in takrat za ponos Katalonije zbral več kot sto nastopov. V Švici rojeni hrvaški reprezentant ima za sabo skupno že šest uspešnih let v Španiji in to tako na zelenici kot tudi v zasebnem življenju. 

Rakitić je namreč razkril, kako in kako je osvajal dekle, ki je na koncu postala njegova žena. "Ko sem prvič prispel v Španijo, še nisem imel podpisane pogodbe s Sevillo, družbo mi je takrat delal tudi brat. Zvečer sva odšla na pijačo, ki mi je spremenila življenje. Dekle, ki je delalo v hotelskem baru, je bilo res prelepo. V hipu sem vzljubil Sevillo. Toda nisem govoril špansko, ona pa ne angleško. V tistem trenutku sem rekel bratu, da bom igral za Sevillo in se poročil z natakarico," je razkril Rakitić. V tem hotelu je živel tri mesece in vsako jutro je šel v bar ter naročil kavo in pomarančni sok, samo da bi videl svojo simpatijo. "Počasi sem se učil špansko, ji stvari skušal razložiti s kretnjami, njej pa je bilo vse skupaj smešno. Tudi ko sem se po treh mesecih preselil v hišo, sem se vsak dan vozil v hotel, samo da bi jo zagledal. Ko sem videl, da ne dela, sem se obrnil in odšel. Nekega dne mi je Raquel rekla, da ne želi na zmenek z mano. 'Ti si nogometaš, lahko bi se preselil v drugo državo,' mi je rekla. V tistem trenutku sem se zamislil. Morda me je pa gledala in mislila, da nisem dovolj dober niti za Sevillo. Zaradi tega sem imel dodatno motivacijo na treningih." Rakitiću se je vztrajnost poplačala, ko je nekega dne iz bara izvedel, da Raquel ne dela, temveč je tam na pijači s sestro, se je zdaj nogometaš Barcelone pojavil tam in obe povabil na večerjo. Raquel ni rekla ne, naslednji dan sta se sama dobila še na kosilu in od tistega dne sta srečno zaljubljena.

Rakitić je razkril tudi, zakaj je njegova štiri leta stara hčerka največkrat nesrečna: "Zdaj se je začela zavedati, kaj pravzaprav počnem, kaj pomeni nogomet. Ko vidi, da gol zabije Lionel Messi, je povsem nesrečna, ker zahteva, da sem jaz tisti, ki tresem. Mislim, da se bom moral malo pogovoriti z Messijem o tem."

Članki iz rubrike