favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
110 13.09.2017 09:23:16

TA SI PA UPA! Messi se je fizično 'spravil' na Skomino, kar je sledilo, je povzročilo ŠKANDAL!

Eden od glavnih akterjev tekme lige prvakov med Barcelono in Juventusom je bil tudi Damir Skomina.

Najuglednejšemu slovenskemu delivcu pravice je pripadla čast, da sodi na velikem derbiju prvega kroga najelitnejšega klubskega tekmovanja. Tekma med Barcelono in Juventusom je bila v katalonski prestolnici že pred prvim žvižgom Damirja Skomine prežeta z izjemnim nabojem. Kako tudi ne, to je bil obračun dveh ekip, ki v zadnjih desetletjih spadata med največje na svetu. 

Posledično so bile tudi vse oči uprte v slovenskega sodnika, ki je po koncu tekme, ki jo je s 3:0 dobila Barcelona, požel ogromno navdušenja nevtralnih ljubiteljev nogometa, medtem, ko je razbesnel Katalonce. 

Vzrok? Lionel Messi je želel po posredovanju Miralema Pjanića, ki je preprečil protinapad Barcelone, od Skomine izsiliti karton za nogometaša Juventusa. Pri tem je šel tako daleč, da je Primorca zagrabil za ramo in mu skušal nekaj dopovedati. Toda Skomina se ni dal, še več, Argentincu je dal vedeti, kje je njegovo mesto in mu pokazal rumeni karton. Pa čeprav jo je Messi pri tem zelo dobro odnesel, saj bi moral biti po pravilih celo izključen.

Še več, v Madridu govorijo in pišejo o škandalu, za odrivanje sodnika je namreč Cristiano Ronaldo dobil pet tekem prepovedi igranja in v prestolnici so prepričani, da bi moralo kaj podobnega doleteti tudi Argentinca. 

Članki iz rubrike