sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
3 12.09.2017 11:57:39

POSNETEK, ki ga še ni bilo! Kako se je Ronaldo zagovarjal pred sodnico in kako jo je tudi NASMEJAL (video)

Reuters
Medtem ko se Cristiano Ronaldo z Realom pripravlja na prvo tekmo lige prvakov, je v javnost pricurljal posnetek njegovega pričanja na sodišču.

Cristiano Ronaldo bo prvič po incidentu na superpokalni tekmi, na kateri je porinil sodnika in si prislužil 5 tekem kazni, stopil na igrišče in zaigral za Real. Jutri bo stadion Santiago Bernabeu gostil tekmo lige prvakov, na kateri bo galaktikom nasproti stal ciprski Apoel. 

Dva dneva pred tekmo pa je v javnost pricurljal Ronaldov posnetek s sodišča, kjer je že pred tedni pričal in skušal sodnico prepričati v svojo nedolžnost v zadevi utaja davkov. Naj spomnimo: zvezdnika Reala še vedno bremeni utaja skoraj 15 milijonov evrov. 

Na sodišču je Ronaldo med drugim priznal, da si želi vrniti v Anglijo, kjer tovrstnih težav ni imel, med pričanjem pa je večkrat vzkipel in skušal prepričati sodnico v svojo nedolžnost. "Kako naj utajim davke, če pa imam končanih le šest razredov osnovne šole!? Vse, kar znam, je igrati nogomet," je bil brutalno iskren Ronaldo in sodišču še očital, da bi ga obravnavali drugače, če se ne bi imenoval Cristiano Ronaldo.

Je pa imelo njegovo pričanje tudi komični vložek. In sicer je portugalski napadalec postal žejen, toda ker s sabo ni imel vode, je prosil, če lahko dobi kakšno pijačo. Najprej so mu ponudili kokakolo, a je v smehu povedal, da je ne pije, je pa zato od sodnice dobil plastenko vode. 

Članki iz rubrike