Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 01.09.2017 19:50:34

Kako so slovenski upi premagali Luksemburg in kaj o nogometu in baletu pravi Primož Gliha (video)

Martin Metelko
Slovenski upi so na uvodni preizkušnji v kvalifikacijah za EP s 3:1 (0:1) ugnali luksemburške vrstnike, vendar niso blesteli.

Slovenci so tekmovanje za naslednji Euro 2019 začeli z zmago, a so se morali za uspeh proti Luksemburgu močno potruditi in poskrbeti za preobrat v drugem polčasu. Prvega so dobili gostje, v 41. minuti se je med strelce vpisal Pinto in to navkljub spoznanju, da je imela njegova ekipa igralca manj. Po dobre pol ure igre je bil zaradi grobega posredovanja nad Vrbancem izključen Sacras, v nadaljevanju so naši upi vendarle unovčili številčno premoč, med strelce so se vpisali Ožbolt, ki je v polno zadel dvakrat, drugič iz najstrožje kazni, in Mlakar.

slovrnija luksemburg mm
Martin Metelko
"V današnjem nogometu ni nič pričakovanega. Vse moraš pridelati, oddelati. Imeli smo šest ali sedem čistih 'zicer' situacij in če tega ne izkoristiš, imaš velike težave, kakršne smo imeli tokrat. Naša skupina je, razen Francozov, izenačena in mi se bomo morali zelo potruditi, da bo tej generaciji uspelo tisto, kar je prejšnji. Upam, da bo fantom uspelo, ne le na reprezentančni ravni, ampak tudi na klubski," je dvoboj ocenil selektor Primož Gliha in o dokaj grobih tekmecih dejal: "Nogomet pač ni balet in ti fantje se bodo morali navaditi, da je mednarodna raven bistveno močnejša in hitrejša kot slovenska prva liga. S tem se bo treba spoprijeti, ker druge poti ne bo."

Članki iz rubrike