tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.08.2017 11:45:36

Velika TV DRAMA! Milan odpovedal vse nastope zaradi tele ŽALJIVKE ... prelestne Buffonove izbranke!

Uvodni krog italijanskega prvenstva je prinesel velik zaplet na osrednji športni televiziji naših zahodnih sosedov.

Na videz vse mirno. Potem ko sta Juventus in Napoli zmagala v soboto, je Roma zmagala v nedeljo popoldne, oba okrepljena milanska izzivalca Inter in Milan pa vsak s po 3:0 v nedeljo zvečer. Torej brez pretresov, brez polemik, zgolj z veliko nevtralnega upanja, da bi bila ta sezona lahko bolj napeta, bolj izenačena kot prejšnje. No, se je pa močno zataknilo v eni od slavnih večernih televizijskih oddaj, ki jo na televiziji SKY vodi slovita Ilaria D'Amico. 

Že tako ali tako je šlo za eno najbolj znamenitih italijanskih televizijskih lepotic, prava super zvezdnica pa je postala, odkar si dom, posteljo, družino in še marsikaj deli z največjim italijanskim nogometnim zvezdnikom, kultnim Gianluigijem Buffonom. Njeno delo je zato za marsikoga sporno oziroma v njem vidi konflikt interesov, tokrat pa so te obtožbe udarile z vso silo, ko si je lepotica privoščila hud incident z Milanom.

Medtem ko je razlagala o nastopu rdeče-črnih na gostovanju v Crotoneju, je njihovo kupovanje številnih okrepitev označila za "sijajno, a le v primeru, če projekt ima finančno pokritje." S tem se je navezala na večinoma spletne polemike navijačev nekaterih drugih klubov, ki v nekoliko skrivnostni Milanovi lastniški strukturi in skrivnostnemu izvoru kitajskega kapitala vidijo marsikakšno teorijo zarote.

Predstavnike Milana je opazka - oziroma žaljivka, kot pravijo - tako zelo zmotila, da so odpovedali vse - sicer po pogodbi obvezne - nastope na SKY-ju po tekmi in jih bodo po lastnih besedah odpovedovali tudi do nadaljnjega. Vodstvo televizije se do incidenta še ni opredelilo, D'Amicova pa se brani, da je zgolj izrazila legitimen novinarski pomislek in da je svoje delo opravila povsem profesionalno.   

Značke: milan, sky, buffon

Članki iz rubrike