Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
8 19.08.2017 22:12:33

Hristo Stojčkov UDARIL PO BARCELONI: Zvezdnik Reala bi moral igrati za Barco! Ne igra pa, ker …

Si predstavljate, kako močna bi bila ekipa Barcelone, če bi zanjo igral ON?

Govorimo seveda o španskemu dragulju Marcu Asensiu, ki je Barceloni zabil zadetek na obeh tekmah španskega superpokala. In dejansko bi Asensio lahko igral za Katalonce, ki so ga želeli pripeljati iz Mallorce, toda zanj so ponudili vsega 2,5 milijona evrov, medtem ko je Mallorca zahtevala 2 milijona več. Pri Barceloni tega zneska niso bili pripravljeni plačati, pri Realu pač. In ostalo je zgodovina …

asensio
Zdaj se je okrog novega zvezdnika Reala oglasil tudi legendarni nogometaš Barcelone Hristo Stojčkov. »Asensio ne igra za Barcelono, ker je bila uprava kluba nesposobna. To je jasno,« je začel nekdanji zvezdnik Kataloncev. »Ko so nesposobni ljudje v upravi, potem se zgodi, kar se je zgodilo tukaj. Lahko bi ga dobili za tri, štiri, pet milijonov evrov … Nič več. Morate vedeti, da je Miguel Angel Nadal (stric Rafaela Nadala op. p.) Cule! Žalostno je, ko iz rok izpustiš nogometaša s takšno levo nogo. Na svetu ni veliko takšnih,« je nadaljeval Stojčkov.

»Dobro poznam njegovega agenta in mislim, da bi ta fant zelo užival ob igranju z Messijem. Nesposobnost teh ljudi se nadaljuje. Igralce si ogledujejo prek televizije, namesto da bi šli mlade nogometaše iskati v kampe. To je sramota,« je zaključil Stojčkov.

Članki iz rubrike