atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 18.08.2017 10:56:24

Barcelona išče Neymarjevega naslednika: Poleg Coutinha in Dembeleja se je pojavilo še tretje ime!

V zadnjih dneh se okoli dogajanja na nogometni tržnici še največ pojavljata imeni Philippe Coutinho in Ousmane Dembele, ki ju povezujejo z odhodom v Barcelono.

Toda tako Brazilec kot Francoz sta za zdaj še vedno močno oddaljena od stadiona Camp Nou. Borussia in Liverpool svojih draguljev ne nameravata (pro)dati kar tako, zato se bodo verjetno pri katalonskem velikanu morali ozreti tudi v kakšno drugo smer, po kakšnem drugem igralcu.

Enega je že ponudil klub, s katerim so pravkar opravili rekorden posel. Torej PSG. Parižani imajo z Neymarjevim prihodom malo preveč ofenzivno naravnanih igralcev. Prvi se je poslovil Jese Rodriguez, ki so ga poslali na enoletno posodo v Stoke City.


V moštvu imajo še Neymarja, Edinsona Cavanija, Angela Di Mario, Lucasa Mouro, Hatema Ben Arfo in Javierja Pastoreja. Gotovo ste opazili, da eno ime manjka, in prav to je naslednje v vrsti za 'odstrel'. Gre za Juliana Draxlerja, 23-letni Nemec je v francosko prestolnico prišel januarja, Parižani pa so Wolfsburgu zanj odšteli kar 40 milijonov evrov.

Ampak kljub pravemu malemu premoženju, ki so ga plačali za Nemca, je fant zdaj preprosto - odveč. Katalonski mediji so že objavili informacijo, da je PSG Draxlerja ponudil Barceloni. Če slednji ne bo uspelo dobiti zgoraj omenjenega dvojca, bi se znala zadovoljiti tudi z njim. Vendar bodo morali Katalonci kar malo pohiteti z odločitvijo, saj bi se lahko zgodilo, da bi bili prepozni. Za Draxlerja se zanima še nekaj klubov, med katerimi naj bi bil tudi Arsenal.

Na drugi strani pa želijo v PSG-ju še nekoliko oklestiti kader, saj morajo sprostiti določena sredstva, če resnično želijo v svoje vrste pripeljati še Kyliana Mbappeja.

Članki iz rubrike