bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 11.08.2017 07:49:19

Kakšen IZBRUH: Zvezdnik napadel vodstvo kluba z NEVERJETNO ZAHTEVO

Nikola Miljković
Tokratni prestopni rok je nekaj posebnega, številni igralci so že zamenjali okolje, klubski veljaki zapravljajo na veliko.

Toda pri enem od angleških velikanov se v smeri prihodov ne dogaja skorajda nič. Gre za aktualnega podprvaka Tottenham, ki ni kupil še niti enega igralca, štirje so se vrnili s posode in to je vse.

Da bi bilo vse skupaj še huje, so Londončani ostali brez Kyla Walkerja, za katerega jim je Manchester City nakazal 51 milijonov evrov, Nabila Bentaleba (Schalke je plačal 19 milijonov evrov), Clintona N'Jieja (Marseille, 7 milijonov evrov) in Federica Fazia (Roma, 3,2 milijona evrov).

Nedejavnost na nogometni tržnici pa je močno zmotila še enega zvezdnika ekipe Dannyja Rosa, ki je nekoliko nepričakovano dobesedno napadel upravo kluba. Sedemindvajsetletni bočni branilec je tarča nekaterih klubov, zanj sta se denimo močno ogrela Chelsea in Manchester United, a fant za zdaj še vztraja v Tottenhamu.



Toda njegovo zadnje sporočilo upravi je obema kluboma dalo nekaj upanja, da bi ga lahko dobila. "Tudi jaz želim nekaj osvojiti. Je to tako težko razumeti? Moj čas se počasi izteka, star sem 27 let in ne vem, koliko časa bom še lahko igral na tej ravni. Nočem igrati 15 let in ničesar osvojiti," je bil jasen Rose, ki je s svojim izbruhom močno presenetil, saj ni veliko igralcev, ki bi na tak način okrcali delo odgovornih.

"Spomnim se, ko smo pred sedmimi leti iz Reala pripeljali Van der Vaarta, Takrat sem pomislil, huh, kako nam je pa to uspelo. Rabimo take igralce! Poglejte, koga sta vse pripeljala Manchester United in City, do konca prestopnega roka pa so ostali samo še trije tedni," je bil kritičen Rose, in v nadaljevanju vendarle nekoliko spustil žogo: "Ne pravim, da moramo pripeljati deset igralcev, moramo pa dva ali tri. In to ne takih, ki jih moraš iskati na googlu, da bi sploh videl, kdo so. Rabimo prave okrepitve, moji soigralci pravijo, da nikogar ne potrebujemo, ampak nimajo prav ..."

Angleški reprezentant je torej očitno v Tottenhamu nekako osamljen pri svojem razmišljanju, čeprav je podporo zagotovo dobil pri navijačih. Bo nezadovoljstvo dovoljšen razlog, da bo tudi on spakiral kovčke in odšel na boljše?

Članki iz rubrike