elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

nu
nu
0 09.08.2017 13:50:41

Bil je pred življenjskim prestopom, a se mu je čez noč ZRUŠIL SVET

Profimedia
V tretjem krogu kvalifikacij za ligo Europa je bilo precej presenetljivih izidov, med katere spada tudi napredovanje Domžal v dvoboju s Freiburgom.

Podobno pa velja za zmago Osijeka nad PSV-jem iz Eindhovna, Hrvati so Nizozemce na obeh tekmah premagali z rezultatom 1:0. Seveda so se evropski klubi zaradi dobrih predstav Osiječanov začeli zanimati za nogometaše, ki branijo njegove barve, in enemu izmed njih je pogodbo ponudil Ajax.


Gre za branilca Matea Baraća, ki so se mu na ta način začele uresničevati sanje. Prestop iz Osijeka v Ajax je nekaj, o čemer pred sezono verjetno ni upal niti pomisliti. Toda zgodilo se je, Ajax je hrvaškemu prvoligašu zanj ponudil 2,5 milijona evrov odškodnine.

Vse je bilo kot v najlepših sanjah, toda te so se razblinile praktično čez noč. Triindvajsetletnemu fantu, otroku Hajduka, se je zrušil svet, v Amsterdamu je opravil zdravniški pregled, po katerem so mu povedali, da ima težave s srcem. Zaradi tega bi prestop utegnil pasti v vodo, za zdaj pa še ni znano, kako so se odločili pri nizozemskem velikanu. Vse skupaj se sliši grozno, toda v tej nesreči je vendarle lahko tudi veliko sreče. Zdravje je pač največje bogastvo in če so pri mladeniču zares odkrili težave, bo zdravniški službi Ajaxa večno hvaležen, čeprav je hkrati res, da je ob tem slišati namigovanja, da naj bi se prava resnica skrivala v umazanih igrah v ozadju ...

Članki iz rubrike