evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 06.08.2017 17:07:20

Tajkun prevzel sedmoligaša in najel plesalke, potem pa jih je odpustil, ker so preveč seksi!? (foto)

Billericay Town je polprofesionalni nogometni klub iz Essexa, tekmuje v eni od nižjih lig - na sedmi ravni piramide angleškega klubskega nogometa.

Vendar to je klub, ki ima velike ambicije, z novim lastnikom - jeklarskim tajkunom Glennom Tamplinom (20-odstotni delež ima tudi televizijski zvezdnik Mark Wright) si je zadal cilj, da v sedmih letih trikrat napreduje in tako v tem času doseže četrto raven, kar je pravzaprav druga liga - za Premier ligo, Championshipom in prvo ligo.

glenn tamplin mark wright
Lastnik Glenn Tamplin in Mark Wright, ki ima v klubu 20-odstotni delež


Igralski kader kluba iz Billericayja, mesta s približno toliko prebivalci, kot jih ima Koper, je že danes navdušujoč, za ta klub namreč igrajo tudi Jamie O'Hara (nekdanji član Tottenhama), Paul Konchesky (nekdanji član Tottenhama, West Hama, Liverpoola in Leicester Cityja) ter po novem tudi Jermaine Pennant (nekdanji član Arsenala, Birminghama, Liverpoola in Stoka).

Pred približno mesecem dni je lastnik Tamplin najel še plesalke, češ skupina "čirliderk" bo poskrbela, da bodo tekme še atraktivnejše, povečalo se bo zanimanje za klub in na tribunah bo vse več gledalcev. Vse lepo in prav, vendar Tamplin ni pomislil, da je skupina "The Ricays" pravzaprav skupina izjemno prelestnih in brhkih mladenk, ki utegnejo bolj kot na skupnost vplivati na nogometaše.

Billericay Town plesalka


Kmalu je postalo očitno, da igralci niso več osredotočeni na trening in tekme, ampak razmišljajo le o dekletih, ta pa so z dajanjem svojih telefonskih številk še dodatno prilila olje na ogenj. In ogenj je bil kmalu v strehi, vodstvo kluba je želelo prekiniti to zabavo, lastnik pa se je odločil za drastično potezo.

Tamplin je odpustil plesno skupino - dekletom je pokazal vrata, ker so preveč seksi.

Glavna plesalka Bekka Batchelor je sprva izrazila žalost, ker so se dekleta nadvse veselila sodelovanja z nogometnim klubom, po nekaj dneh pa navdušeno povedala, da se je še enkrat sestala s Tamplinom in se uspela dogovoriti, da vnovič najame skupino The Ricays, vendar pod točno določenimi pogoji - brez druženja z nogometaši, še posebej z zvezdniki O'Haro, Koncheskym in Pennantom, dajanje telefonskih številk pa je seveda tako ali tako strogo prepovedano.

Billericay Town plesalka 4

Billericay Town plesalka 3

Billericay Town plesalka 2

Billericay Town plesalka 5

Billericay Town plesalka 7

Billericay Town plesalka 6

Billericay Town plesalke

Paul Konchesky
Paul Konchesky

Billericay Town plesalka 8

Članki iz rubrike