psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
8 03.08.2017 11:12:24

Mourinho s FANTASTIČNO razlago prestopa stoletja: Ni težava Neymar, težava je neymarizem! To pomeni ...

Največji prestop v zgodovini nogometa – Neymar iz Barcelone v PSG seveda buri duhove. In oglasil se je tudi "The Special One", ki pa razmišlja drugače od večine.

Neymarjev prestop za 222 milijonov evrov v PSG po mnenju Mourinha ni predrag, toda posledice tega prestopa bi utegnile povzročiti težave v nogometu. Zdaj Mourinho ne bo imel več "v lasti" najvišjega prestopa v zgodovini nogometa, saj je Paul Pogba stal "vsega" 100 milijonov evrov.

Mourinho je razmišljal: " Ni problem Neymar, on je vsekakor vreden tega denarja. Problem je neymarizem, problem je pojav, ki bo prišel kot posledica. Dragi bodo zdaj tisti igralci, ki jih bo treba plačati ogromno, pa nimajo primerne kvalitete. 200 milijonov za Neymarja mislim, da ni predrago. Problem je, da bo zdaj precej več igralcev, za katere bo treba plačati 100 milijonov, čeprav tega niso vredni. In še več igralcev, za katere bo treba plačati 80 milijonov, in še več igralcev, za katere bo treba plačati 60 milijonov. Mislim, da bo to velika težava."

Neymar bo zaslužil 865.000 evrov na teden, kar pomeni, da bo na leto dobil 45 milijonov evrov, potem pa bo moral plačati še davek. Neymar bo PSG v štirih letih, za kolikor naj bi podpisal pogodbo, stal 450 milijonov evrov. In Mourinho je še dodal: "Neymar je eden najboljših nogometašev na svetu. Komercialno je zelo zanimiv in PSG je imel v mislih zagotovo tudi to. Moje mnenje je, da ni težava v Neymarju, ampak da bodo posledice tega prestopa velika težava za nogomet."

Značke: neymar, mourinho

Članki iz rubrike