Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 28.07.2017 12:01:16

Čista norost!? Italijanski klub takole kliče RONALDA in trdi, da ima sredstva za operacijo stoletja ...

Sliši se noro in še več od tega, toda v javnost je prišla nadvse zanimiva informacija s šokantnega naslova.

Pisali smo že o tem, da sta se vodilna operativca izjemno zapravljivega Milana sestala s slovitim agentom Jorgeom Mendesem in se z njim pogovarjala o možnostih za nakup enega od njegovih napadalcev; bodisi Diega Coste iz Chelseaja bodisi Radamela Falcaa iz Monaca. Toda, kot zdaj pravijo viri neposredno s sestanka, je tam nekaj časa tekla tudi povsem drugačna debata. Da, tako je, debata o super zvezdniku Reala Cristianu Ronaldu. 

Jasno, gre za najbolj slovitega Mendesevega varovanca, predstavnika Milana pa sta portugalskega super agenta zelo resno vprašala, kakšni so Ronaldovi načrti. Pa ne samo to. Potem ko se PSG ni želel spustiti v takšno operacijo in se je odločil za napad na nekoliko cenejšega (če je pri teh cifrah ta beseda sploh primerna), predvsem pa občutno mlajšega Neymarja, se je očitno našel klub, ki bi bil pripravljen zadovoljiti finančne ambicije Reala in Ronalda. 

Kot sta Mendesu dejala Milanova prestopna guruja Fassone in Mirabelli, njun klub ima potrebna sredstva in bi se bil tudi pripravljen spustiti v operacijo, ki bi dosegla skupno vrednost 400 milijonov. Seveda, če bi Ronaldo vendarle želel zapustiti Real in če bi se Madridčani v dogovoru s Portugalcem odločili, da ga bodo prodali. Kitajski lastniki Milana bi bili v tem primeru pripravljeni preseči sami sebe, da bi klubu z eno potezo povsem povrnili ugled.

Nemogoče? Po vsej verjetnosti res. Razlogov je nešteto, lahko bi jih naštevali ves dan, neigranje Ronalda v ligi prvakov je le majhen v veliki množici. Povedo pa ta vprašanja veliko o ambicijah milanskega kluba, ki se močno krepi, se bo še krepil, a še vedno ne zna jasno povedati, od kod mu denar.  

Značke: milan, ronaldo

Članki iz rubrike