Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
6 28.07.2017 11:22:14

Da, očitno poka! Navijači Barce takole žalili NEYMARJA, on pa jim je arogantno odvrnil z ... (video)

Bilo je le vprašanje časa in zdaj je dejansko prišlo do prvega resnejšega incidenta med brazilskim zvezdnikom ponosa Katalonije in privrženci Barce.

Neymar je igral na prijateljski tekmi proti Manchester Unitedu, in kdor je natančno prisluhnil dogajanju na tribunah, je lahko slišal (in občasno videl), kako so se večje skupine privržencev Barce (gre za organizirane skupine v ZDA živečih špansko govorečih navijačev in nekaj katalonskih dopustnikov) pošteno spravile na Neymarja. Od skandiranja "Plačanec" do pošiljanja tako v PSG kot v rodno deželo. 

Stvari so šle tako daleč, da je Brazilec nekajkrat vidno izgubil živce, vse skupaj pa je šlo najdlje (in je bilo zaradi spodnjega posnetka tudi najbolj razvidno) ob enem od Neymarjevih izvajanj kota. Vzklikanjem plačanec se je na tej točki pridružilo še vzklikanje "Denar" (ki ga lahko na posnetku tudi slišite) in vzklikanje "Pojdi k denarju" ter "vzemi denar". Na tej točki se Brazilec ni mogel več zadržati in se je odločil za odziv na dogajanje. 

Z jasno gesto si je zamašil uho in ni niti pogledal proti navijačem, kar so mnogi od njih sprejeli kot izrazito arogantno gesto, s katero je Brazilec le še prilil dodatnega olja na ogenj celotne zgodbe o domnevni selitvi k PSG-ju. Vse bolj se zdi, da je ta neizbežna in da do nje resnično manjka le še dokončen dogovor obeh klubov okrog vseh podrobnosti mamutske pogodbe. Nogometaševo obnašanje to le še potrjuje.  

Značke: neymar, barcelona, psg

Članki iz rubrike