mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
0 27.07.2017 13:58:14

Modrost za vse večne čase! To si misli Buffon o milijonih, ki se vrtijo v nogometu ...

Legendarni italijanski vratar Gianluigi Buffon, ki ima pred seboj le še eno sezono, je eden tistih, ki menijo, da so šli zneski v nogometu prek vseh meja.

V zadnjih dneh je največkrat omenjeno ime v svetu nogometa brez dvoma Neymar, ki naj bi si želel prestopiti k PSG-ju. Še več, Parižani so Barceloni pripravljeni odšteti astronomskih 222 milijonov evrov, to pa je znesek, ki je resnično absurden. Tudi po mnenju legendarnega italijanskega vratarja Gianluigija Buffona. "Zakaj je Neymar vreden 222 milijonov in ne 600 milijonov evrov? Vse se zdi zlagano. Moj dedek je vedno dejal, da vsaka žoga, ki se jo preveč napolni z zrakom, poči," je bil na to temo zelo zgovoren najdražji vratar vseh časov in nadaljeval: "Ne razumem teh dejavnikov, ki določajo cene igralcev. Vse se mi zdi tako naključno. Danes 10 milijonov, jutri 100 milijonov!"

Zelo zanimivo pa je njegovo mnenje o zapravljanju tekmeca v serie A Milana. Rdeče-črni so samo v tem prestopnem roku za okrepitve zapravili že skoraj 200 milijonov evrov, kar pa je po mnenju Buffona le pozitivna stvar za italijanski nogomet. "Mislim, da je Milan kandidat za naslov prvaka. Zapravili so veliko denarja, čeprav me v teh časih to ne preseneča. Nekateri klubi, ki so bili v krizi, bodo zdaj pokazali svojo moč. Zaradi tega bo serie A vsaj v tekmovalnem smislu precej bolj zanimiva."

Značke: buffon, juventus, milan

Članki iz rubrike