Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.07.2017 10:42:58

CHELSEAJEV ODPADNIK Diego Costa se je vrnil na trening, ampak ... (video)

Chelsea je v prejšnji sezoni prepričljivo osvojil naslov angleškega prvaka, najboljši strelec modrih pa je bil Diego Costa, ki je zabil 20 golov.

Toda po sezoni je trener Antonio Conte Brazilcu s španskim potnim listom sporočil, da nanj ne računa več. Prav tako je našel tudi zamenjavo zanj, saj je za 65 milijonov evrov iz Reala na Stamford Bridge prišel Alvaro Morata. Osemindvajsetletni Costa se je tako znašel v zelo nezavidljivem položaju. Njegova želja je, da bi se vrnil k Atleticu, iz katerega je pred tremi leti prišel v Chelsea, vendar Madridčani do januarskega prestopnega roka ne smejo kupovati igralcev.


Zanj je bilo nekaj zanimanja bogatih kitajskih klubov, prav tako se je govorilo o Milanu, vendar se zdi, da je do morebitnega prestopa še precej daleč. In medtem ko se njegovi (še vedno) soigralci na novo tekmovalno obdobje pripravljajo v Singapurju, je Costa doma.

V Braziliji je na počitnicah, zdaj pa je tudi sam začel z vadbo, trenira na plaži, oziroma na peščenih igriščih za odbojko, pri čemer mu pomagata še dva trenerja. Na tak način želi dvigniti svojo telesno pripravljenost, da bo čim bolje pripravljen prišel v (nov) klub ...

Članki iz rubrike