atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 26.07.2017 13:52:21

Jürgen Klinsmann zadovoljen s sinovo izbiro

vszi
Dvajsetletni vratar Jonathan Klinsmann je pred kratkim podpisal pogodbo z nemškim nogometnim prvoligašem Hertho in tako osrečil svojega očeta Jürgena Klinsmanna, legendarnega nemškega nogometaša in selektorja ZDA, ki meni, da je Hertha odličen klub za sinove prve profesionalne korake.

Po poročanju nemške tiskovne agencije DPA je trenutni strateg ameriške nogometne reprezentance na praznovanju 125-letnice obstoja Herthe pozdravil odločitev kluba, da Klinsmannu mlajšemu ponudi priložnost za dokazovanje.

"Moj sin je sedaj v klubu, v katerem so mu v pomoč pravi ljudje, predvsem pa sem jim hvaležen, ker imajo z njim veliko potrpljenja in ga vodijo tako skozi dobre kot tudi slabe trenutke zdaj, ko je šele na začetku svoje profesionalne kariere," je zadovoljno povedal Klinsmann starejši.

klinsmann


Mladi vratar se je v torek že pridružil ekipi na prvem treningu, potem ko je bil nekaj časa odsoten z igrišč zaradi poškodbe. Mladenič, ki je do zdaj igral v nogometni ekipi univerze Berkeley v Kaliforniji, bo tako šel po stopinjah svojega uspešnega očeta, ki velja za enega najboljših nogometašev vseh časov.

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike