kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.07.2017 15:15:05

Paolo Maldini o novem Milanu: Povem vam, kakšne so možnosti mojega nekdanjega kluba ...

Profimedia
Nekdanji legendarni nogometaš Milana Paolo Maldini je v Bostonu obiskal svoj nekdanji klub, ki na turneji po ZDA razkazuje svoje povsem prenovljeno in močno okpreljeno moštvo.

Danes 49-letni Maldini je izpostavil, da je bil odličen predvsem nakup Leonarda Bonuccija. "Ne vem točno, kako je prišlo do tega, vendar ga je lepo videti v dresu Milana. Dobre obrambne igralce je težko najti, Bonucci pa je brez dvoma eden najboljših."

Ko je ocenil možnosti Milana v novi sezoni, je dejal, da je morda še prezgodaj napovedovati naslov državnega prvaka, jasno pa je, da se mora Milan boriti za mesto v ligi prvakov.



Seveda je treba počakati, kaj bo do konca prestopnega roka storil Juventus, šele potem bo mogoče dati natanšnejše ocene. "Moč Juventusa je v njihovem kolektivu, saj fantje že mnogo let igrajo skupaj. Kar zadeva Romo, oni so menjali trenerja, obenem rabijo še nekaj igralcev, tako bodo verjetno še aktivni na tržišču. Roma gotovo sodi med favorite za naslov prvaka," je še dejal Maldini.

Paolo Maldini je ikona Milana, rdeče-črni dres je nosil kar 25 let (647 tekem), v tem času pa je osvojil 26 lovorik - tudi sedem državnih naslovov in pet naslovov evropskega klubskega prvaka.

Članki iz rubrike