franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 25.07.2017 12:15:46

Nogometna javnost nestrpno čakala te besede: Ronaldo spregovoril o svoji prihodnosti pri Realu!

Reuters
Portugalec Cristiano Ronaldo je v ekskluzivnem pogovoru za španski časopis Marca spregovoril o svoji klubski prihodnosti.

Portugalec Cristiano Ronaldo je v ekskluzivnem pogovoru za španski časopis Marca potrdil, da bo svojo kariero nadaljeval v madridskem Realu, klubu, v katerem je v zadnjih osmih letih osvojil vse, kar se osvojiti da. "Osvajanje pomembnih naslovov v prejšnji sezoni tako z mojim trenutnim klubom kot z reprezentanco je bilo čudovito, rade volje bi vse to ponovil tudi v prihodnosti," je Ronaldo povedal za Marco, ki piše, da je njegova izjava definitivno potrditev, da zvezdnik še nekaj časa ne namerava zapustiti Iberskega polotoka.

Pri vsem tem Ronaldo dodaja, da se mora za želen uspeh truditi maksimalno in je ne malokrat zadnji, ki zapusti Realove treninge v Valdebebasu.



"Ves čas moraš biti v najboljši pripravljenosti, trenirati brez premora. Tako bom nadaljeval tudi v nadaljnji prihodnosti, saj je nogomet moje življenje, moja strast," je še dodal lanski dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša sezone.

Dvaintridesetletnik, ki se trenutno nahaja v Šanghaju, bo tako očitno ostal v španski prestolnici, potem ko je pred časom zaradi obtožbe o utaji davkov želel sleči Realov dres. Vse od razkritja afere, ki je Portugalca postavila ob bok nogometašev, kot je njegov rival Lionel Messi, ki so skušali ogoljufati državno blagajno, je zvezdnik odločno trdil, da je nedolžen in privržence kraljevega kluba prestrašil z željo po odhodu iz Španije. Pristojno sodišče v Madridu je namreč v začetku junija podalo prijavo zoper Ronalda, saj naj bi ta utajil davke v višini 15 milijonov evrov, za kar mu grozi sedemletna zaporna kazen in denarna kazen v višini 28 milijona evrov.

Članki iz rubrike