Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 20.07.2017 15:38:18

Vodstvo Schalkeja prišlo na briljantno idejo, kako kaznovati nedisciplino: Navijači se že veselijo!

Reuters
Denarna kazen očitno ne zaleže, zato se je vodstvo Schalkeja domislilo nekoliko drugačne ideje, kako kaznovati svoje grešnike.

Vse bogatejšim nogometašem prav nič ne pomeni, če morajo zaradi nediscipline plačati nekaj tisoč evrov kazni. Do živega jim prav gotovo ne pride niti dodaten fizičen napor oziroma dodaten trening, zaradi tega pa se je športni direktor Schalkeja Christian Heidel domislil prav posebne kazni.


Schalke bo uvedel nov način kaznovanja tistih igralcev, ki kršijo red in disciplino, po novem pa jim bodo lahko celo vzeli "prostost". Seveda ne dobesedno, ampak se bodo morali na prost dan zglasiti v klubskih prostorih in pomagati denimo v klubski trgovini ali pa opravljati kakšne druge naloge. Na prost dan!

"Za kazen jim bomo vzeli proste dneve. Namesto denarne kazni, bo moral naš igralec recimo delati v klubski trgovini, ostali pa bodo imeli prost dan!" je dejal Heidel. Trener Domenico Tedesco in njegovi varovanci so na tovrstno kazen pristali, zanimivo pa bo videti, kako se bo izkazala v praksi. Odzivi med navijači so bili sicer pozitivni, saj bodo imeli zdaj še več priložnosti za srečanje s svojimi junaki.

Značke: schalke, nemčija, kazen

Članki iz rubrike