IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 20.07.2017 12:29:41

Luis Suarez navdahnil Salvadorce, ki grizejo vse počez (video)

Na včerajšnji četrtfinalni tekmi zlatega pokala med ZDA in Salvadorjem sta dva nogometaša slednjega ugriznila dva nogometaša iz vrst tekmecev. Američani so v Philadelphii sicer zmagali z 2:0 in se uvrstili med štiri najboljše na prvenstvu Severne in srednje Amerike ter Karibskega otočja.

Žrtvi sta bili Jozy Altidore, nekdanji napadalec angleškega Sunderlanda, in Omar Gonzalez, ki je v 41. minuti tudi dosegel vodilni zadetek za svojo ekipo.

Prvi incident se je zgodil v 67. minuti, ko je Salvadorec Henry Romero zaril svoje zobe v ramo Alitodora, zatem pa ga še grobo zagrabil za bradavico. Američan je padel na zelenico, po tekmi pa naravnost zablestel s svojim odzivom: "Moja punca je jezna name. Pravzaprav je jezna na Romera, saj mi je zabrusila: 'Le jaz te lahko ugriznem in le jaz lahko zagrabim tvojo bradavico!'" 


Potem je še dodal: "Kaj takšnega še nisem doživel, ampak v tekmovanju Concacaf je vse mogoče, tu me nič več ne preseneti. Moraš ostati hladen..."

Najbolj zanimivo je, da ta dogodek ni ostal osamljen, le 14 minut pozneje je namreč kapetan Salvadorja Darwin Cerin v levo ramo ugriznil Omarja Gonzaleza, ki je od bolečine zakričal in pogledal proti sodniku. "Šokiral me je," je Omar povedal po tekmi.

Spomnimo, Luis Suarez je grizel že dvakrat. Zaradi ugriza italijanskega branilca Giorgia Chiellinija na svetovnem prvenstvu 2014 je dobil štiri mesece prepovedi igranja, na tekmi angleškega prvenstva med Liverpoolom in Chelseajem pa je ugriznil Branislava Ivanovića.

Članki iz rubrike