oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 18.07.2017 17:37:43

Krst, ki si ga bodo dobro zapomnili: V Swanseaju se ni izšel po načrtih 'staroselcev' (video)

Reuters
Prihod v nov klub zna biti za nogometaša kar stresen. Treba se je privaditi na novo okolje, soigralce in še marsikaj drugega. Nekateri pa se najbolj bojijo krsta ...

V navadi je, da se novinca v moštvu krsti, večkrat se zgodi, da mora na skupni večerji zapeti kakšno pesem. V nekaterih klubih seveda veljajo nekoliko drugačna pravila.

Pri angleškem premierligašu Swanseaju se držijo tradicije, ki smo jo omenili, torej, da morajo novinci zapeti kakšno pesem. Marsikateremu igralcu nikakor ni všeč, da se bodo osramotili pred soigralci, še huje, pred novimi soigralci, s katerimi še niti niso spletli nekih posebnih vezi.

Ravno nasprotno pa je pri 'staroselcih' v klubu, ki se zelo zabavajo pri tem, da se malo norčujejo iz prišlekov.



Skozi krst v novem klubu je moral tudi Tammy Abraham. Gre za 19-letnega člana mlade angleške izbrane vrste, ki ga je Valižanom do konca sezone posodil Chelsea. Najstnik je moral med večerjo s petjem 'zabavati' ostale člane Swanseaja, ki so nestrpno čakali, da se mu bodo lahko posmehovali.

Stodevetdeset centimetrov visoki napadalec je sramežljivo stopil pred njih in jim povedal, da bo zapel znano pesem skupine Boyz II Men, z naslovom End of the Road. Ko je mladenič začel peti, pa so soigralci kar obnemeli in z zanimanjem poslušali njegov, lahko bi rekli kar angelski glas.

Strmeli so predse, uživali v kratki predstavi, nato pa Tammyju glasno zaploskali. Fantu je postalo kar malo nerodno, ko so navdušeni fantje vstali in v en glas začeli kričati, da bi radi še ... Najstnik jih je na glasbenem področju torej že osvojil, zdaj mu preostane samo to, da nekaj podobnega naredi še na igrišču.

Članki iz rubrike